Duplicated: Acton II

Acton II is de kleinste luidspreker in de Marshall line-up maar produceert een geluid dat niets minder dan groot is. Hij levert een goed uitgebalanceerde, krachtige geluidservaring en past in de kleinste ruimtes.

Drie klasse D-versterkers

Deze dynamische, compacte luidspreker is voorzien van drie speciale klasse D versterkers die de dubbele tweeters en subwoofer van stroom voorzien, voor een geluid dat niets minder dan groot is. Met de Bluetooth 5.0-technologie kunt u uw muziek afspelen in een glorieus, stereogeluid zonder dat er draden nodig zijn. Leverbaar in zwart, wit en bruin.

Draadloos verbinden met Bluetooth

Bluetooth 5.0 biedt een superieur draadloos geluid met een bereik tot 10 meter met behoud van de connectiviteit. Gebruik uw smartphone, tablet of computer met Bluetooth om muziek rechtstreeks naar uw luidspreker te streamen zonder dat er draden nodig zijn.

Iconisch Marshall-design

Deze luidspreker combineert hedendaagse technologie met het iconische Marshall ontwerp om een krachtig en vol geluid te leveren met behoud van een klassieke uitstraling. U zult deze luidspreker in elke kamer met trots willen tonen.

Plaats een reactie

zeventien − veertien =